menyt1
menyt2
menyt3
previous arrow
next arrow

Restaurangen

Ingen lunchmeny tillgänglig för vecka 20

- LÖRDAGSLUNCH -

ÄGG BENEDICT 185:-
Pocherat ägg från Catarinas sprätthönseri på rostat bröd med
spenat, hollandaise och rökt Forsagårds gris.

SALLAD MED GRILLOST
FRÅN STORA SKEDVI MEJERI 195:-

Serveras med bakade betor, grönkål, dijonnäs, syrad lök,
rostade solroskärnor och honungsvinägrett.

FALAFEL ELLER FLÄSKSIDA
FRÅN FORSA GÅRD 195:-
Syrlig rödkål, harissagurka, aubergine, paprika, hummus och vitlökssås.
Serveras med friterad mjukbulle.

RÅBIFF
HALV 195:- / HEL 255:-
På nötkött från Pollacks gård, liura soja, ras el hanout, tomat, persilja, blekselleri och chillipuffat bovete.
Pommes och dipp.
Går att få vegetarisk med bakad beta.

GRILLOSTBURGARE 245:-
Serveras med krispsallad, tomat, pickels, vitlökssås och bbq.
Pommes och dipp.

HAMBURGARE 245:-
Enkel 200:- | Dubbel 245:-
På nötkött från Pollacks gård med trepeppardressing,
krispsallad, råhyvlad lök, friterad lök, saltgurka.
Serveras med pommes och dipp.

À la carte

À la carte fredag-lördag från kl 17. Köket stänger kl 21.
Vi rekommenderar att boka bord. Drop in-besök i mån av plats.

Snacks & Förrätter

MANDLAR 65:-

OLIVER 65:-

FRITERAD SKEDVI BRÖD 95:-
Serveras med hummus och harissa.

RÅBIFF 165:-
På nötkött från Pollacks gård, liura soja, ras el hanout, tomat, persilja, blekselleri och chillipuffat bovete.
Går att få vegetarisk med bakad beta.

Kalix löjrom 185:-
Med potatis från Roslunds, anjovis och purjolök.

CHARKPLANKA 195:-
Med ett urval av våra charkfavoriter, lokala ostar, friterat Skedvi Bröd, marmelad och syrad lök.

 

Varmrätter

TORTELLINI 225:-
Med färskost och parmesan, ostronskivling, svartkål och karljohanemulsion.

Halstrad Torsk 295:-
Med gurka, jalapeño, dill, jordärtskocka och musselvelouté.

Nötkött 325:-
Med gurka, jalapeño, dill, jordärtskocka och musselvelouté.

RÅBIFF
På nötkött från Pollacks gård, liura soja, ras el hanout, tomat, persilja, blekselleri och chillipuffat bovete.
Hel 255:- | halv 195:-
Serveras med pommes och dipp.
Går att få vegetarisk med bakad beta.

SCHNITZEL 245:-
På Forsa gårdsgris, ädelost, Jalapeñodressing och syrad lök. Serveras med pommes.

HAMBURGARE 245:-
På nötkött från Pollacks gård med trepeppardressing, krispsallad,
råhyvlad lök, friterad lök, saltgurka. Serveras med pommes och dipp.

GRILLOSTBURGARE, VEG 245:-
Från Stora Skedvi Mejeri, krispsallad, tomat, pickels, vitlök- och bbqsås.
Serveras med pommes och dipp.

 

Dessert

KARAMELLÄPPLE 125:-
Mjölkchoklad, kola och havtorn.

LOKALA OSTAR 125:-
Kex och vår egen marmelad. 

CRÈME BRÛLÉE 95:-

EN KULA GLASS ELLER SORBET 65:-

Vid allergier tveka inte att fråga oss i personalen

meny1

Hallonsoda, köttbullar och knäckebröd – en perfekt lunch.

meny2

Vi använder lokala råvaror från gårdarna runt omkring Skedvi Bröd.